Jump to content


Photo

Indonesian Bestfriend Fanlist


  • Please log in to reply
96 replies to this topic

#1 yurara06

yurara06

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 posts
  • Boyfriend bias:심.현.성

Posted 02 August 2013 - 11:30 AM

halo Indonesian Bestfriend~ mungkin disini belum banyak yang orang indo ya tapi saya bikin post ini dulu buat ngumpulin Bestfriend Indonesia~

Silahkan isi Introduction sample di bawah ini (boleh nambahin lagi kok.)


Nama:
Umur:
Fangirl/Fanboy:
Asal kota:
Boyfriend bias:
Alasan suka Boyfriend:
Hal lain yang perlu kita tau? (Twitter, tumblr, etc):

Ini punya saya~

Spoiler







 

===============

~List Indonesian Bestfriend~

Fangirl( ) - Fanboy (1)(


Yurara (1*/Bogor)

Fujo (18/Ternate)

Ayu (--/Tangerang)

Azzima (17/Madiun)

Latte (15/BSD)

Nupa (22/Makassar)

Desy (20/Palembang)

Ozy (15/Tasikmalaya)

Ayumi (15/Tasikmalaya)

Fatika (17/Indramayu)

Vidya (16/Semarang)

Viola (16/Malang)

Cene (14/UNDETECTED)

Diah (22/Banda Aceh)

Velisha (??/California)

Lisa (17/Jakarta)

Tika (2?/Padang)

SukMa (18/Cilacap)

Anggy (23/Bandung)

Nanda (20/Bandung)

Puji (24/Kupang)

Meytha (21/Surabaya)

Ira (??/Kota Daeng)

Heny Ismawati (20/Pekanbaru)

Felic (13/Tangerang)

Elida (??/Suatu Tempat)

Ghina (20/Cilegon)

Octa (17/Tangerang)

Eva (??/Bandung)

Iko (18/Bojonegoro)

Prilly (15/Bandung)

Rahmadiwi (15/Pematangsiantar)

Novia (17/Surabaya)

Auxilia (19/Yogyakarta)

Luvy (15/Tulungagung)

Rizu (23/Serang)

Friska (18/Denpasar)

Richa (20/Jepara)

Misyrawati (19/Padang)

Rafida (15/Tulungagung)

Nenni (18/Jogjakarta)

Karina (16/Surabaya)

Listia (16/Makassar)

Juka (17/Balikpapan)

Kyo (19/Banjarmasin)

Indira (18/Bogor)

Esha (17/Jakarta)

Anggi (19/Jember)

Evira (18/Balikpapan)

Dewi (24/Tasikmalaya )

Sislia (17/Magelang)

Desya (17/Surabaya)

Handayani (14/Medan)

Erica (15/Pontianak)

Krisna (18/Surabaya)

Listy (16/Makassar)

Youtari99 (23/Probolinggo

Fitria (17/Bandung)

Monica (17/Tangerang)

Rizuki (20/Yogyakarta)

Diamond (17/Pekalongan)

Fedianto (16/Singkawang)

Chyaa (28/Jakarta)

Alexa (17/Surabaya)

Kaijin (24/.........)

Mamochi (21/Madiun)

Iyan (21/Jakarta)

Valentine (25/Jakarta)

 

..... peace ^_^v lol


Edited by rahmadiwi, 06 May 2017 - 08:33 AM.

  • 최애린_NoviaBFYM, nenniriani, Wkwkwang and 3 others like this

Engaged to Hyunseong


#2 Fujochii

Fujochii

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 posts
  • Boyfriend bias:No Minwoo

Posted 02 August 2013 - 12:43 PM

Nama: Fujo

Umur: 18

Fangirl/Fanboy: Fangirl

Asal kota: Ternate, *hayo! Ada yang tau kagak?*

Boyfriend bias: MinwooJeongminHyunseongKwangminYoungminDonghyun

Alasan suka Boyfriend: BUANYAK BROH!

Hal lain yang perlu kita tau? (Twitter, tumblr, etc):

-Twitter : @Naruchii_naru

- FB : Fujouchiha Narumi Naruchii

-YT : WearechampionsBF & WeareharmoniesBF

 

Salam kenal :3



#3 shiho24

shiho24

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 43 posts
  • Boyfriend bias:All{}{}

Posted 02 August 2013 - 01:38 PM

Nama: Ayu
Umur: -
Fangirl/Fanboy: fangirl
Asal kota: tangerang
Boyfriend bias: kwangmin, hyunseong, donghyun, jeongmin, minwoo, youngmin
Alasan suka Boyfriend: entah. sepertinya saya dimantrai oleh mereka(?)
Hal lain yang perlu kita tau? (Twitter, tumblr, etc): twitter: http://twitter.com/kmin24 | tumblr: http://kwangminasdfghjkl.tumblr.com/

#4 Azzima

Azzima

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 347 posts
  • Boyfriend bias:Jo Kwang Min

Posted 02 August 2013 - 02:40 PM

Nama: Azzima

Umur: 17

Fangirl/Fanboy: Girl

Asal kota: Madiun, Jatim

Boyfriend bias: KWANGMIN OPPA

Alasan suka Boyfriend: Ada Kwangmin oppa nya sih :rolleyes: (subjektive maksa)

Hal lain yang perlu kita tau? Twitter : @Azzima_Lutfia


kwangmin_macro_by_ambieshinee_d4golqm.jp


#5 Latte

Latte

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 34 posts
  • Boyfriend bias:Jeongmin

Posted 02 August 2013 - 04:49 PM

Nama:Pangil aj Latte :D 

Umur:15

Fangirl/Fanboy:Fangirl

Asal kota:BSD

Boyfriend bias:Jeongmin~

Alasan suka Boyfriend:Karena mereka menarik(?)

Hal lain yang perlu kita tau? (Twitter, tumblr, etc)

Rahasia~~



#6 supernupa

supernupa

    Member

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Boyfriend bias:All

Posted 02 August 2013 - 09:37 PM

Nama: Nupa

Umur: 22tahun T____T

Fangirl/Fanboy: Fangirl ^^

Asal kota: Makassar

Boyfriend bias: Semua

Alasan suka Boyfriend: Ga ada alasan spesial sih, tapi yah langsung suka aja pas jaman promo Boyfriend~ ^^

Hal lain yang perlu kita tau? (Twitter, tumblr, etc):  Nothing special about me, so lets just talk to get to know me moar and me know you moar~ ^^


So Whenever you’re upset and crying

I will be your pillar of support

I will always be by your side Holding your hands tightly


-Boyfriend - My Lady-




Twitter | Tumblr


#7 yurara06

yurara06

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 posts
  • Boyfriend bias:심.현.성

Posted 02 August 2013 - 09:42 PM

Wah ^___^ Kok ^_^ kayaknya ^_^ saya ^_^ paling ^_^ muda ^_^ duh ^_^

 

wkwkw jangan malu dong nulisnya, kalo saya sih emang nothing special jadi ditulis anon aja wkwk /slapped


Engaged to Hyunseong


#8 songil

songil

    0526 Subbing Team Trainor

  • 0526 Subbing Team
  • 248 posts
  • Boyfriend bias:Minwoo

Posted 02 August 2013 - 10:12 PM

Nama: desy

Umur: 20 tahun  *malu*

Fangirl/Fanboy: Fangirl

Asal kota: kota pempek hahaha

Boyfriend bias: dulu minwoo, sekarang minwoo

Alasan suka Boyfriend: ga tau juga sih kenapa /masih mencari tahu alasannya/

Hal lain yang perlu kita tau? (Twitter, tumblr, etc): cuma aktif di twitter @songil


  • Velisha likes this

#9 Kim Sun

Kim Sun

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 10 posts
  • Boyfriend bias:Kwangmin

Posted 03 August 2013 - 03:52 AM

Nama: Panggil Ozy atau J aja ^^
Umur: 15y.o
Fangirl/Fanboy: Fangirl
Asal kota: Tasikmalaya
Boyfriend bias: Kwangmin
Alasan suka Boyfriend: Molla~ sulit dijelaskan._.
Hal lain yang perlu kita tau? (Twitter, tumblr, etc):
- Twitter : @G_JS16

#10 AiyumiJo

AiyumiJo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 90 posts
  • Boyfriend bias:Jo Youngmin

Posted 04 August 2013 - 10:05 PM

Nama: Ai
Umur:  16
Fangirl/Fanboy: Fangirl
Asal kota: Tasikmalaya
Boyfriend bias: Youngmin! Kwangmin juga deh 8)
Alasan suka Boyfriend: molla. Bingung mau cerita dari mana XD
Hal lain yang perlu kita tau? (Twitter, tumblr,
etc):
- Twitter: @AiyumiJo
- Fb: Ai Siti Mulyani (ai.s.mulyani.1)



#11 fatikajotwins

fatikajotwins

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Boyfriend bias:jotwins

Posted 04 August 2013 - 11:13 PM

Nama: Fatika 
Umur: 17th
Fangirl/Fanboy: Fangirl
Asal kota: indramayu
Boyfriend bias: youngmin dan kwangmin (tapi hampir semua jadi bias)
Alasan suka Boyfriend : susah di ungkapin,yang jelas sangat suka dan mencintai Boyfriend :D
Hal lain yang perlu kita tau? (Twitter, tumblr,
etc): cuma Twitter sama facebook 
- Twitter: @fatikajotwins
- Fb: vattika inuzuka
-YT : FA.jo

 



#12 hyunseong93

hyunseong93

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 26 posts
  • Boyfriend bias:Shim Handsome, and Jo "Alien"---> the rapper

Posted 05 August 2013 - 12:27 AM

Nama: Vidya, kalo belibet panggil aja Dya ^^
Umur: 16 y.o
Fangirl/Fanboy: Fangirl '3'
Asal kota: Semarang
Boyfriend bias: All ^^ especially, SeongKwang *youngmin simpenan*
Alasan suka Boyfriend: kebanyakan, takut gak muat ._.v
^^
Hal lain yang perlu kita tau?
(Twitter, tumblr, etc): twitter: 930609_HS, tumblr: kwangminalien-world, fb: Vidya Hapsari, YT: loveHS95

#13 yurara06

yurara06

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 posts
  • Boyfriend bias:심.현.성

Posted 05 August 2013 - 02:14 PM

Nama: Vidya, kalo belibet panggil aja Dya ^^
Umur: 16 y.o
Fangirl/Fanboy: Fangirl '3'
Asal kota: Semarang
Boyfriend bias: All ^^ especially, SeongKwang *youngmin simpenan*
Alasan suka Boyfriend: kebanyakan, takut gak muat ._.v
^^
Hal lain yang perlu kita tau?
(Twitter, tumblr, etc): twitter: 930609_HS, tumblr: kwangminalien-world, fb: Vidya Hapsari, YT: loveHS95

OTIDAK ADA SAINGAN AKU NGESHIP SEONGKWANG OCIDAK.

 

lol. salam kenal semuanyaa \o/ semoga nanti kalo ada grand gath bestfriend indo kita bisa ketemu :3


Engaged to Hyunseong


#14 hyunseong93

hyunseong93

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 26 posts
  • Boyfriend bias:Shim Handsome, and Jo "Alien"---> the rapper

Posted 05 August 2013 - 07:39 PM

yurara06: ahaha :v aminnnn :')

Edited by rahmadiwi, 18 June 2014 - 01:07 AM.
Less than 10 words


#15 AiyumiJo

AiyumiJo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 90 posts
  • Boyfriend bias:Jo Youngmin

Posted 05 August 2013 - 10:17 PM

ga bisa ngambil gambarnya(?) dari hp, jadi amin aja deh~ XD

#16 jeongminnieviola

jeongminnieviola

    Advanced Member

  • Bestfriend Global Mods
  • 76 posts
  • Boyfriend bias:♥ jeongminnie ♥

Posted 07 August 2013 - 12:42 AM

Nama:  Viola

Umur:  16 tahun

Fangirl/Fanboy:  Fangirl

Asal kota:  eum.. kota Indonesia keitung ga ya? aku nomaden ._. cm skr domisili lg di Malang ^o^

Boyfriend bias:  jeongmin mumumu

Alasan suka Boyfriend:  soalnya ada donghyun yang jagain member-member (terutama minu *donghyunxminu shipper fighting!*), donghyun yang kulitnya putih susu, donghuyun yang colarbone.ny dayum, donghyun yang cakep, donghyun yang merasa gabisa menjaga first kiss.ny minu *fangirl silakan party hard with me*, donghyun yang gabisa nglupain kiss.ny sm minu meskipun minu udah, donghyun yang dorky, donghyun yang resletingnya pernah kbuka waktu perform naeyeojasondaejima dan diliat IU, hyunseong yang cakep tingkat dewa, hyunseong yang suaranya bikin  eargasm  darah mengalir lebih cepat, hyunseong yang abs.ny super dayum, hyunseong yang bibirnya iwaaww, hyunseong yang deket sm jeongmin (jeongminxhyunseong shipper kkk), hyunseong yang super cool, hyunseong yang suka makan, hyunseong yang hrs diet T.T, jeongmin yang alisnya tebel bikin degdegserr, jeongmin yang matanya punya eyesmile cantik banget, jeongmin yang hidungnya bikin pengen aku mainin sm hidungku, jeongmin yang pipinya minta aku ciumin masaaa, jeongmin yang bibirnya menggoda xD, jeongmin yang suaranya dapetin aku banget, jeongmin yang personality.ny asik, jeongmin yang pernah ngambil uang leader *hahaha*, jeongmin yang ketawanya bikin orang yang denger pengen ketawa juga, jeongmin yang bisa mainin alat musik apalagi gitar sm piano, jeongmin yg waktu Boyfriend eh eh eh era rambut.ny bikin pengen aku mainin, jeongmin yg mirror prince *reflection fighting!*, jeongmin yang dulu baby fat.ny bikin aku pengen makan pipi.ny, jeongmin moodmaker, jeongmin yang cantik sumpah, jeongmin yang cakep, jeongmin yang imyut, jeongmin yang tinggi *cough*lies*cough*, jeongmin plis jeongmin kapan jadi pacar gw? T^T, ehm.. youngmin yang cantik, youngmin yang kembarannya kwangmin dan merasa harus lebih dihormati *cough*minu*cough*, youngmin yang suaranya dalem, youngmin yang sekarang jadi cool, youngmin fashion *giggles*, youngmin yang di HelBeb nabrak atap, youngmin yang tinggi, youngmin yang kurus kaya chopstick, youngmin yang merasa dia no. 1, youngmin charisma, youngmin yang mnurut aku sebener.ny dy jg 4D kaya kwangmin cm dy nutupin pake charisma, kwangmin 4D, kwangmin = alien, kwangmin cool fashion, kwangmin yang suaranya dalem, kwangmin rap, kwangmin yang tinggi, kwangmin yang kurus kaya chopstick, kwangmin yang aku pengen dapetin first kiss.ny tp mustahil, kwangmin plis lebih deket lg sm youngmin plis, kwangmin yang mukanya flawless, kwangmin yang cool, minu yang adorable, minu yang kalo socool aku pengen pingsan, minu yang guyliner.ny aawww, minu yang lucu, minu yang dance.ny bikin ngedroll, minu yg cute, minu yang ngajakin youngmin brantem terus, minu yang cantik, minu yang cakep, minu yang punya abs sampe aku gapercaya meskipun akhirnya percaya, minu yang mukanya 75% hidung *kidding sorry mehrong*, minu yang bibirnya sesuatu, minu yang gapake parfum tp pake handbody, minu knp lu cakep banget?, minu yang sering ngrapiin dorm, minu = baby = mine, boyfriend yang cakep + cool + cantik + adorable + cute + funny + perfect + adorable + Idontknowpleasehelpmeaddtheirpositiveness. *deep sigh* ini knapa jd nulis diary o.O

Hal lain yang perlu kita tau? (Twitter, tumblr, etc):  pokoknya kalo ga jeongminnieviola brarti viola_jeongmin *shrugs* kalo dicari ms gaada yauda xD | cinta mati sm jeongmin tolong sembuhin penyakit berbahaya /noted/ | mainin lagunya Boyfriend tiap hari walaupun gabisa nyanyi sampe adek.ku yg 4 taun hafal janus sm IYAH sm naegagalge sm boyfriend eh eh eh sm naeyeojasondaejima sm lagu favorit dy skr on & on | point : support oppar as much as I can, life rotating on jeongmin and Boyfriend | jeongmin itu cita-cita.ku, thank baby uda ngasi semangat buat aku hidup :D | moodswing.ku.. tak terkalahkan(?) | I'm up to befriend with almost everyone :D


  • Velisha and 최애린_NoviaBFYM like this

#17 Leceneec

Leceneec

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Boyfriend bias:Jo Kwang Min

Posted 09 August 2013 - 01:01 PM

Nama: call me cene #hehehe
Umur: 14
Fangirl/Fanboy: fangirl
Asal kota: tebak! #plakkk
Boyfriend bias: Jo Twins
Alasan suka Boyfriend: I have no reason -,-
Hal lain yang perlu kita tau? (Twitter,
tumblr, etc):
Twitter : @Lecenec
Tumblr : Lecenec

#18 Diah~

Diah~

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 34 posts
  • Boyfriend bias:Lee Jeongmin

Posted 12 August 2013 - 09:14 PM

Nama : DIah~

Umur : 22 Y.O (the older one in this thread *sobbing*)

Fangirl/Fanboy : Girl here ^o^

Asal Kota : Banda Aceh

Boyfriend bias : Insole man-Mirror Prince-Lee Jeongmin

Alasan suka Boyfriend : - *im not such a good writer like viola* T-T

Twitter : @diahdanich



#19 jeongminnieviola

jeongminnieviola

    Advanced Member

  • Bestfriend Global Mods
  • 76 posts
  • Boyfriend bias:♥ jeongminnie ♥

Posted 13 August 2013 - 03:24 AM

Boyfriend bias : Insole man-Mirror Prince-Lee Jeongmin

Alasan suka Boyfriend : - *im not such a good writer like viola* T-T

Why am I suddenly being a good writer? o.O that was like writing a diary (fangirl diary to be exact xD)



#20 Diah~

Diah~

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 34 posts
  • Boyfriend bias:Lee Jeongmin

Posted 13 August 2013 - 04:05 AM

Why am I suddenly being a good writer? o.O that was like writing a diary (fangirl diary to be exact xD)

at least u've showed your feelin' by writing those~ xD

im the lack everything of writing ;____;


  • jeongminnieviola likes this





Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

@  yhen_26 : (22 October 2017 - 12:05 AM) Hi!! I am just a newbie to the fandom... Please take care of me :)))
@  fedianto : (16 October 2017 - 10:27 PM) I'm back, it's  been so long i didn't come to this forum
@  fedianto : (16 October 2017 - 10:26 PM) Annyeong bestfriend!!!
@  auxilia : (06 October 2017 - 06:16 PM) I'm back... anyone??
@  silverrara : (23 September 2017 - 10:48 AM) i wonder if boyfriend know this forum
@  Fanne95 : (24 August 2017 - 09:56 PM) Annyeong Bepues!!^^hahaha XD
@  Juli_min23 : (17 August 2017 - 06:18 AM) Hello
@  DandyPikachu : (01 August 2017 - 04:24 AM) Ah, I don't think there are any active sites that focus on Boyfriend alone, but photos you can probably get at the fansites that Korean Bepeus have! Or any Bestfriend really haha
@  elji_annicam... : (29 July 2017 - 07:14 PM) I just want to ask if anyone of you knows some fan website where I can get photos and information of Boyfriend such as www.boyfriendboyband.wordpress.com (?)  :dhthanks:
@  elji_annicam... : (29 July 2017 - 07:01 PM) Hi, Beppeus!  :lol:
@  Sami98 : (28 July 2017 - 02:15 AM) I'm so grateful to have found this forum. I don't know many Bestfriends outside of my friends (most of which I made them Bestfriends) so I hope I can make new friends here!
@  DandyPikachu : (26 July 2017 - 08:03 AM) Hey!! Comeback in early August!!! Let's reawaken this forum, yeah? :DD
@  DandyPikachu : (23 July 2017 - 03:38 AM) eyyy... Minwoo and Kwangmin hinting comeback!!!! I can't wait :D
@  ♡Mily♡ : (22 July 2017 - 11:45 PM) Hi!! :D
@  DandyPikachu : (03 July 2017 - 07:27 AM) It's been so long since anyone has beene here huh? Fellow bestfriends, we must work hard for Boyfriend when they comeback in Korea! Gotta bring this forum back to life like it was before.  :)
@  leadme : (14 June 2017 - 04:11 PM) beautiful homepage~beautiful boys~ :wub:
@  6januses : (13 June 2017 - 08:01 PM) :rolleyes:
@  rafacha : (09 June 2017 - 10:29 PM) would you guys join this petition for Bopeu? https://www.change.o...=share_petition
@  rafacha : (09 June 2017 - 10:28 PM) hello bepeus! it's been a while...
@  bfobsession : (06 June 2017 - 11:28 AM) Helloooo!! This is my first time visiting this page after 3 years!! ;O;
@  6januses : (04 June 2017 - 11:59 PM) hello!!
@  rahmadiwi : (06 May 2017 - 08:38 AM) Annyeong!!~^^
@  Yuyun Minung : (05 May 2017 - 05:07 PM) Hello Bestfriend. . :) :lol:
@  ShimmyNugget96 : (03 May 2017 - 02:04 PM) hiiiii
@  fedianto : (25 April 2017 - 08:55 PM) hello bestfriend,  how are you all????

it's  been so long i didn't  come in this forum